Over ons

Op de beginpagina van kindertijdschriftenvoordeel.nl plaatsen wij een overzicht van de meest voordelige (proef) abonnementen van kids bladen. Het aanbod wisselt sterk en dat komt vooral om de daadwerkelijke aanbieders hun prijzen regelmatig veranderen. Dit houden wij scherp in de gaten, zodat op deze website veel voordeel te behalen valt. De uitgevers zelf hanteren vaak vrij dure losse verkoop prijzen, maar ook hun abonnementsprijzen zijn niet altijd de goedkoopste. Overkoepelende bedrijven die zaken doen met verschillende uitgevers kunnen door hun grote volume verkoop, de prijzen tot wel 30% verlagen. En juist naar die lagere prijzen zijn wij naar op zoek om naar door te kunnen verwijzen. Soms loopt de korting zelfs op tot de 70%, maar dan is er wel vaak sprake van een doorlopend abonnement. De hoge korting is dan alleen van toepassing op de eerste paar tijdschriften. Ook leuk is het als er een korting wordt gecombineerd met een cadeau als beloning voor het afsluiten van een kindertijdschrift abonnement. Vanzelfsprekend proberen wij die ook te spotten.

Naast het gegeven dat wij gek zijn op voordeel, hebben wij ook een affiniteit met lezen en daarmee kan je niet jong genoeg mee beginnen. Helaas heeft de jeugd van tegenwoordig over het algemeen meer interesse voor smartphones / tablets e.d. waardoor het lezen ondergeschikt wordt. Toch kan je met name bij jonge kinderen het lezen wel prima stimuleren. Een tijdschrift die aansluit bij de interesses van het kind, zal er zeker voor zorgen dat er gelezen gaat worden. Het voordeel van zo'n tijdschrift is vaak dat de verhalen lekker weg lezen en worden afgewisseld met leuke strips, foto's e.d. Zelfs in een blad als de Donald Duck staan meer geschreven woorden dan je wellicht zou verwachten.

En ja… een abonnement op een tijdschrift is ondanks de korting vaak nog best een kostenpost te noemen en dan vooral als het een weekblad betreft. Het kan dan ook een prima cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag zijn.