Disclaimer

Op de 'over ons' pagina heb je al kunnen lezen dat het doel van kindertijdschriftenvoordeel.nl is om de meest voordelige kindertijdschrift abonnementen te spotten en als overzicht te plaatsen op de beginpagina. Wij proberen de informatie altijd kloppend te houden, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd zo is. De daadwerkelijke aanbieders kunnen namelijk zonder ons te informeren hun prijzen veranderen en het kan even duren voordat wij dit opgemerkt hebben. Aan de inhoud van kindertijdschriftenvoordeel.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Voor zover het nog niet duidelijk is: kindertijdschriftenvoordeel.nl plaatst aanbiedingen van derden. Een abonnement afsluiten is op deze website niet mogelijk. Middels 'tekst linken' en verwijzingen in de afbeeldingen van de magazines, verwijzen wij door naar andere websites waar een abonnement wel afgesloten kan worden.

Het is niet toegestaan om de content van kindertijdschriftenvoordeel.nl (teksten, afbeeldingen, bron code) op wat voor manier dan ook zonder toestemming te kopiëren, dupliceren of te verspreiden.

Privacy

Het zal je misschien verbazen, maar wij gebruiken op deze website geen cookies (kleine tekstbestandjes met een functionele of analyserende functie). Wat dat betreft is deze website 100% 'privacy proof'. Echter wij verwijzen wel door naar websites van derden (waar de kindertijdschriften daadwerkelijk worden aangeboden) en daar worden cookies vrijwel altijd wel toegepast. Hierop kunnen wij vanzelfsprekend geen invloed op uitoefenen. Bereik je via kindertijdschriftenvoordeel.nl een andere website, dan doe je er goed aan om de daar geldende privacy policy te lezen.

Op kindertijdschriftenvoordeel.nl hebben wij wel een contact formulier waardoor er contact met ons kan worden opgenomen. En hierdoor is er natuurlijk wel sprake dat wij een privacy verklaring moeten opstellen. De volledige is te lezen op 'Ozey Webdesign & Internetmarketing' (het achterliggende bedrijf van deze website), maar die gaat veel verder dan hier noodzakelijk is. Indien je contact met ons opneemt via het contact formulier, wordt er gevraagd om je e-mail adres en naam. Deze gegevens zijn noodzakelijk om vragen te kunnen beantwoorden. De gegevens worden verzonden via een gecodeerde beveiliging (SSL) en komen terecht op een beveiligde mail server van ozey.nl. E-mails halen wij alleen binnen op 1 enkele desktop die beschikt over alle benodigde beveiligingen (antivirus, firewall en een besturingssysteem die up to date wordt gehouden). Beantwoorde e-mails worden nadien gelijk verwijderd van de dekstop en mail server indien dit verdere communicatie niet in de weg staat. Versturen wij een antwoord met bijvoorbeeld een wedervraag, dan wordt de e-mail verwijderd op het moment dat de communicatie naar wens afgerond is. Verstrekte e-mail adressen en namen worden door ons nooit aan derden verstrekt en deze komen ook niet terecht in een mailinglijst zoals een nieuwsbrief.

Bij vragen of opmerkingen over onze disclaimer e/o privacy verklaring, is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Houdt er rekening mee dat wij ten alle tijden de disclaimer / privacy verklaring kunnen wijzigen om evt. verbeteringen door te kunnen voeren.